Fűtés szerelés, radiátor bekötés
Fűtés szerelés, radiátor bekötés

Fűtési rendszerek
Fűtési rendszerek

Fűtés szerelés, kivitelezés
Fűtés szerelés, kivitelezés

Hasznos tippek

Fűtésszerelési lehetőségek:

Központi fűtés:

Mint legtöbben ismerjük az 1990-es évektől a megbízható rézcsővel készültek a fűtésrendszerek, melyet a mai napig elfogadhatónak és biztonságosnak tartunk. Abban az esetben, amikor már meglévő lakott házban szeretnék a konvektoros fűtést központi fűtésre cserélni falon kívül elvezetve a rézcső a legkevesebb véséssel és kosszal elvégezhető megoldás.

A technológiák fejlődésével (az általunk is használt) HENCO ötrétegű műanyag cső, és REHAU műanyag cső is használható a fűtés kialakításában, viszont ezt a típust csak a falba, illetve a padlóba történő beépítés során lehet használni. Kialakítása igaz több kellemetlenséggel jár, viszont esztétikusabb látványt nyújt a csövek hiánya.

Padlófűtés:

Kiválóan alkalmas konyhák, nappalik és fürdőszobák fűtésére. Nagy előnye, hogy nincs a helyiségben radiátor és egyenletes meleget ad. Hálószobába egészségügyi okok miatt nem ajánlott a használata. Kiépítése oxigéndiffúzió-mentes műanyag csővel történik.

Falfűtés:

Fűtőfelület a fal, sugárzó hőhatással melegít, ezért kisebb hőfokkal is nagyobb hőérzetet biztosít. A lakás bármely helyiségében használható. Kiépítése a falban a vakolat alá kerül.

© 2008 - 2013. - Minden jog fenntartva - Szilágyi Attila HonlaptérképLinkcsere partnerek